Antena Căutare

Mazda MX-5, in Cartea Recordurilor

Mazda a stabilit un record mondial cu roadsterul emblema MX-5, intrand in Cartea Recordurilor (Guinness Book of World Records). Pe 18 septembrie 2010, 459 automobile recunoscute oficial au format cea mai lunga parada MX-5 din toate timpurile, la Essen, in zona protejata UNESCO Zollverein World Heritage – depasind recordul de 249 de vehicule, stabilit anterior in Noua Zeelanda.

Emotia care ne-a condus la acest eveniment a fost fantastica", a declarat Jeff Guyton, Presedinte si CEO Mazda Motor Europe.

Peste 600 de posesori de MX-5 s-au inscris pentru a lua parte la acest eveniment; atat de multi incat, din motive tehnice nu am mai avut spatiu disponibil. Acest eveniment, parada, vizitatorii - Mazda MX-5 a demonstrat astazi de ce este una dintre cele mai iubite masini sport din lume", a adaugat acesta.

Masini din 16 tari au luat parte la depasirea recordului mondial, cei mai multi participanti venind din Germania. Un grup de fani MX-5 a facut cea mai lunga calatorie la Essen parcurgand din Rusia un drum de aproximativ 2.500 de km.

Mercedes A Class E-Cell - mic, verde si german... Citroen Lacoste Concept - copilul teribil de la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x