Antena Căutare

Mercedes aniverseaza G-Klasse cu doua editii... speciale

G-Klasse, cel mai cool SUV al tuturor timpurilor si din toata galaxia, va fi inlocuit in viitorul apropiat, asa ce cei de la Mercedes dorit sa marcheze capatul de linie al generatiei actuale cu doua editii speciale. Bine, nu stim cat de "speciala" poate sa fie o masina speciala (sau cat de mare poate sa fie un ou mic, ca sa pastram nuanta filosofica), asa ca o sa le numim comemorative.

BAT3 Final Edition se numeste editia dedicata modelului in 3 usi. Ca si elemente distincte, se remarca prin aripile evazate vopsite in culoarea caroseriei, grila specifica AMG, jante de 18 inci cromate, crom (atat la exterior, cat si la interior).

Pentru modelul in cinci usi, Edition Select iti aduce jantele de 18 inci negre cromate, aripile vopsite contrastant in negru (asa, pentru asortare), evacuare AMG si interior cu piele in doua culori.

Propulsia este asigurata, in ambele cazuri, de V8-ul de 5,5 litri care exista pe G500, cu toate ca BAT3 Final Edition s-ar putea sa primeasca si un BlueTec de G350.

Daca te uiti la pozele de mai jos, probabil vei ajunge la concluzia noastra: indiferent de modificari, G-Klasse ramane la fel. La fel de frumos.

Sursa: Top Gear

Cayman s spune "Adio" cu o editie Black... Insignia OPC, acum la viteza maxima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x