Antena Căutare

Mercedes-Benz CLS tunat in stilul Wald Black Bison

Tunerul japonez Wald International recidiveaza. Cu mai mult timp in urma, casa de tuning a modificat un Lexus RX. Pe de alta parte, mult mai recent s-au ocupat de aspectul noului BMW Seria 5, pe care l-au introdus in seria de tuning denumita Bison. Acum a venit randul altui model german. Este vorba de noua generatie Mercedes-Benz CLS.

Dupa cum indica si numele, Mercedes-Benz CLS Black Bison este negru si la exterior si la interior. Pe langa asta, pachetul de tuning include mai multe chestii, cum ar fi, de exemplu, spoilerul nou cu lumini de zi care utilizeaza LED-uri sau grila atat de intunecata incat ai impresia ca cineva a vrut sa faca o gluma proasta si a turnat o galeata cu vopsea neagra peste botul masinii. Daca te vei concentra pe aspectul lateral, vei vedea aripile frontale modificate, apoi jantele realizate special pentru CLS de Wald si vopsite tot cu negru, probabil, cu vopseaua care le-a ramas in galeata dupa ce au turnat-o pe grila. Ar mai fi pragurile noi si... poti sa-ti indrepti atentia catre partea din spate.

Acolo vei gasi noul spoiler care a fost dotat cu o lampa de stop in plus, pe baza de LED si tevile noi de esapament. Portbagajului i-a crescut un eleron integrat, iar acoperisul se intinde putin mai mult decat ar trebui, pentru ca Wald a pus si acolo un eleron discret. Vorbim despre interior?

Asa cum te asteptai, aici vei gasi multa piele neagra si cateva tehnologii adaugate pentru a spori confortul. Nu stim exact ce ar trebui sa insemne asta, pentru ca Wald nu a spus nimic altceva in acest sens, iar in privinta confortului... masina este, totusi un Mercedes-Benz.

In afara de faptul ca suspensiile au fost ajustate si CLS-ul este acum mai aproape de sol, tunerul nu a modificat nimic sub capota. Asta nu ne surprinde, pentru ca Wald International a pastrat formula pe care a aplicat-o si la restul masinilor, iar pe de alta parte, motorul V8 cu 402 CP va avea grija sa il faca pe CLS sa se miste repede.

sursa: topgear

foto: topgear.ro

Test drive: Micutul Picasso... VIDEO! Kanye West si Jay-Z modifica un Maybach... cu flexul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x