Antena Căutare

Mercedes pregateste trei modele AMG pe platforma Clasei A

Ne-am plimbat in cel mai proaspat model AMG - A45. Si am aflat, cu ocazia asta, ca AMG va semna inca doua modele Mercedes axate pe aceeasi platforma...

Tobias Moers, seful departamentului AMG, a confirmat pentru TopGear ca AMG pregateste trei versiuni bazate pe platforma Clasei A. Si ne-a dat ocazia dam o tura in primul dintre ele, A45 AMG.
Stim ca Mercedes pregateste un CLA. E un fel de baby-CLS, iar designul a fost prefigurat de conceptul F800 Style (poza a treia). Credem ca o alta versiune va fi un break al aceluiasi CLA. Un fel de mini-CLS Shooting Brake. Si banuim ca amandoua acestea vor primi si tratamentul AMG.
Si daca te gandesti ca AMG divagheaza construind o Clasa A AMG, nu te mai gandi. M-am ancorat in scaunul pasagerului iar Moers a facut cateva ture de circuit. Pot spune ca fiecare inci se simte ca fiind AMG.
Pentru inceput, suna foarte misto. Bolboroseala tipica AMG este acolo si nu ai parte de niciun bazait de motor cu patru cilindri. Cu alte cuvinte, e bine. Motorul de 2,0 litri este supraalimentat din greu cu turbosuflanta, ajungand la 350 CP si 448 Nm (cifrele nu sunt deocamdata confirmate). Moers este, de asemenea, mandru si de cifrele de consum, undeva la 7,0 l/100 km – chiar daca nici asta nu e confirmat.

Citeste restul articolului pe TopGear

Jaguar XF Sportbrake: Cu barca pe valuri... Transalpina si Transfagarasan au fost inchise. Soferii care se aventureaza nu vor fi despagubiti in caz de accident...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x