Antena Căutare

Milioane de șoferi primesc o lovitură dură! Ce se întâmplă cu proprietarii mașinilor second-hand

Vești extrem de proaste pentru șoferii care au mașini second hand. Din păcate achiziționarea unei mașini noi este un lucru imposibil pentru mulți români, dat fiind prețul uriaș pe care trebuie să îl plătească.

Este oficial! Lovitură dură pentru șoferii care au mașini second-hand! S-a activat nivelul doi al planului de măsuri anti-poluare. Care sunt categoriile de mașini ale căror proprietari vor plăti amenzi foarte mari:

Vești extrem de proaste pentru șoferii care au mașini second hand. Din păcate achiziționarea unei mașini noi este un lucru imposibil pentru mulți români, dat fiind prețul uriaș pe care trebuie să îl plătească.
Astfel, mașinile pe benzină fabricate înainte de anul 2000 și cele pe motorină fabricate înainte de 2006 nu vor mai avea drept de circulație în capitala Spaniei și nici pe centură.
Această interdicţie corespunde nivelului doi al planului de măsuri anti-poluare în vigoare începând cu luna octombrie. Este pentru prima dată, de la adoptarea acestui plan, când se activează nivelul doi. Nivelul unu prevede limitarea vitezei de circulaţie pe şoseaua de centură, spune Capital.
Municipalitatea a anunţat miercuri la prânz că interdicţia de circulaţie a maşinilor va fi ridicată joi, odată cu diminuarea poluării şi îmbunătăţirea condiţiilor atmosferice.

La finalul lunii noiembrie, administraţia de stânga a Madridului a inaugurat un alt sistem drastic de restricţionare a traficului automobilelor, care vizează centrul istoric, în scopul reducerii cu 40% emisiilor.

Madridul merge astfel pe calea deschisă de alte oraşe europene, dar într-un mod mai restrictiv.

La Londra, Stockholm sau Milano, automobilele au în continuare acces în centrul istoric al oraşelor, în schimbul plăţii unei taxe, potrivit Agerpres.

Lovitură CRUNTĂ pentru șoferii ROMÂNI! Sunt mii de conducători auto care riscă să rămână fără permise timp de UN AN!... Lovitură TERIBILĂ pentru mulți români posesori de Volkswagen! Anunțul făcut de constructorul german!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x