Antena Căutare

Mister elucidat: Vezi de ce mergea Steve Jobs fara numere la masina!

Steve Jobs, fondatorul Apple si omul care a schimbat perceptia despre calculatoarele personale si smartphone-uri, era pasionat, in afara de gadget-uri, si de masini. Febletea sa era Mercedes-ul SL 55 AMG, model la volanul caruia a fost surprins in repetate randuri. In mai multe fotografii s-a constatat insa ca masina lui Jobs nu purta placute de inmatriculare, ceea ce a alimentat o serie de teorii, cea mai vehiculata fiind aceea ca boss-ul Apple vroia sa scape de amenzile de parcare. Gresit! "Algoritmul" era cu totul altul si a fost explicat de unul dintre oamenii sai de securitate.

Jon Callas, care a lucrat in mai multe functii in aparatul de securitate de la Apple, a declarat ca cineva din anturajul lui Jobs a descoperit o lacuna in legislatia statului american California, care spune ca o masina noua poate circula fara numere pana la sase luni, informeaza Carscoop.

Prin urmare, fondatorul Apple ar fi semnat un contract cu un dealership auto, prin care acesta se obliga sa-i livreze, la fiecare sase luni, un SL 55 AMG argintiu nou-nout. Masina "veche" era apoi vanduta de dealer, care se lauda ca a fost testata de Jobs.

Foto: mycarportal.net

Plin de carburant cu peripetii: 65 de litri, in rezervor de 50!... Top Gear te invita la Salonul Auto Online 2011, editia “The Cool Wall!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x