Antena Căutare

Mitsubishi aduce la Paris versiunea europeana a vehiculului electric i-MiEV

Mitsubishi intentioneaza sa introduca i-MIEV in 14 tari (inclusiv Franta, Marea Britanie, Germania) incepand cu luna decembrie a acestui an si continuand in restul Europei din anul fiscal 2011.

In Romania modelul va fi disponibil incepand cu luna martie a anului 2011. Pretul acestei versiuni pentru Europa va fi diferit in functie de tara si se va situa intre 33.000 - 35.000 Euro. In functie de facilitatile guvernamentale pretul final poate fi sub 30.000 Euro.

In comparatie cu versiunea pentru piata japoneza, cea europeana are un design nou pentru bara de protectie fata/ spate in conformitate cu reglementarile UE, o consola centrala redesenata la fel ca si zona indicatoarelor de bord.
Siguranta - atat cea activa, cat si cea pasiva - a fost imbunatatita prin adaugarea sistemului de control electronic al stabilitatii (ASC - Active Stability Control), precum si a airbag-urilor laterale si de tip cortina, in toate echiparile standard.

La Salonul Auto de la Paris, care va avea loc in perioada 30 septembrie - 17 octombrie, Mitsubishi va expune si crossover-ul compact ASX echipat cu noul motor diesel 4N13 cu emisii reduse, modelul Lancer Sportback cu un propulsor de 1.8 DiD si 150 CP si noul Outlander 2.2 litri DiD si 177 CP, dotat cu motorul 4N14, derivat din aceeasi familie de propulsoare Diesel.

Ferrari recheama in uzina toate modelele 458... Noul Volvo S60 a ajuns si in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x