Antena Căutare

Moarte sigură în cea mai nesigură mașină din lume! Modelul unui gigant auto a obtinut 0 stele la testul de siguranță Euro NCAP

Moarte sigură într-unul dintre modelele Nissan! A obținut 0 stele de siguranță, în ciuda faptului că mașina este promovată ca fiind o mașină puternică și sigură!

Moarte sigură într-unul dintre modelele gigantului auto Nissan! A obținut 0 stele de siguranță, în ciuda faptului că mașina este promovată ca fiind o mașină puternică și sigură!

Global NCAP și Asociația Automobilelor (AA) din Africa de Sud au lansat o nouă rundă de rezultate ale testelor de siguranță, iar cel mai mare scor a fost de trei stele. Atât Toyota Yaris cât și Hyundai i20 și Kia Picanto au obținut trei stele în versiunile lor de bază, dar cel mai jenant rezultat a fost cel al celui mai scump model: Nissan NP300 Hardbody.

În mod ironic (a se vedea semnificația denumirii: "Hardbody"), acest pick-up a obținut zero stele în ciuda faptului că are două airbaguri incluse. "Este surprinzător faptul că o companie globală ca Nissan ar putea produce o mașină astăzi cu un design atât de sărac", a declarat secretarul general al Global NCAP, David Ward.

Acesta suține că în cazul unui nefericit accident, atât șoferul cât și pasagerii ar muri pe loc.

Imagini video cu testul realizat

Veste catastrofală pentru 800.000 de șoferi. Din iulie 2019, multe mașini diesel vor primi interdicție să mai circule în... Cod Rutier 2018. Se pregătesc amenzi uriaşe pentru cei care își lasă mașina pe aceste locuri de parcare. Sancțiunile aju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x