Antena Căutare

Modificare majoră în cazul asigurărilor auto! Lovitură pentru șoferii din toată Europa!

Pentru a proteja mai bine victimele accidentelor rutiere în UE, Parlamentul a aprobat propunerea de îmbunătățire a directivei privind asigurarea auto. 

Pentru a proteja mai bine victimele accidentelor rutiere în UE, Parlamentul a aprobat propunerea de îmbunătățire a directivei privind asigurarea auto.

Noile reglementări vor garanta compensarea echitabilă a victimelor, vor descuraja utilizarea vehiculelor care nu sunt asigurate şi vor garanta tratamentul egal pentru asiguraţii din diferite state membre.

Potrivit Antena 3, cetăţenii din UE vor beneficia de acelaşi nivel minim de protecţie. Pentru vătămările corporale, victimele vor avea dreptul la o asigurare de cel puţin 6.070.000 de euro pentru fiecare accident în care au fost implicate, indiferent de numărul acestora sau de 1.220.000 de euro pentru fiecare victimă. Pentru daunele aduse bunurilor, sumele minime de acoperire vor fi de 1.220.000 de euro pentru fiecare cerere de despăgubire, indiferent de numărul victimelor. Statele membre vor avea dreptul să stabilească sume mai mari.

Veste uriașă pentru șoferi! Sancțiunile pentru ITP-ul expirat se schimbă! Care vor fi noile pedepse... Atenție, șoferi! Schimbarea momentului pentru toți conducătorii auto! Ce trebuie să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x