Antena Căutare

Mort de beat la volan și cu permisul suspendat, gonea pe șosele cu portbagajul plin cu țigări de contrabandă

Un bărbat din Galați a fost reținut după ce a fost urmărit mai bine de 20 de kilometri de polițiștii care după ce au reușit să-l oprească, au constatat că cel de la volan era beat, iar în portbagajul mașinii transpporta țigări de contrabandă.

Un bărbat din Galați, cu permisul de conducere anulat , a fost reținut după ce a fost prins la volan cu o alcoolemie record de 4.15 grame per litru alcool pur în sânge. Bărbatul transporta sute de pachete de țigări de contrabandă și nu a oprit la semnalul polițiștilor, scrie Libertatea.

Potrivit IPJ Galați, bărbatul de 35 de ani, din comuna Drăgușeni, a fost surprins de polițiști în timp ce rula pe DJ 242, în localitatea Vîrlezi. Deoarece circula cu viteză prea mare, polițiștii i-au făcut semn să oprească, însă bărbatul a accelerat și mai tare. Mai bine de 20 de km a condus cu polițiștii pe urmele lui, până când oamenii legii au reușit să-l oprească.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalele luminoase și acustice, continuându-și deplasarea în viteză, pe D.N. 24D. După aproximativ 20 de km de urmărire în trafic, polițiștii au blocat autoturismul pe D.J. 251A, pe raza localității Drăgușeni. La volan au identificat un bărbat, de 35 de ani, din comuna Drăgușeni, care emana halenă alcoolică. Fiind tesat alcoolscopic, acesta a prezentat valoarea de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constatat că bărbatul are permisul de conducere anulat, fiind condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier. După oprirea autoturismului și verificarea acestuia, polițiștii au găsit în portbagaj 171 de pachete țigarete de proveniență Republica Moldova, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor. Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice, pentru stabilirea alcoolemiei și, în urma analizelor de laborator, a rezultat valoarea de 4,15 g/l alcool pur în sânge.”, a transmis comisar șef Gabriela Costin de la IPJ Galați.

Polițiștii l-au reținut e bărbat și i-ai întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducere fără permis, scrie aceeași sursă.


Un tribunal din Germania a ordonat Tesla să nu mai taie pădurea de pe terenul unde construieşte prima sa fabrică de bate... Un retailer online de piese auto se extinde în offline şi deschide al treilea magazin fizic în Bucureşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x