Căutare Live

Nissan a lansat o masina speciala pentru taximetrie

Nissan a creat o masina destinata in mod special taximetriei, cu mai mult spatiu pentru picioare, plafon din sticla si materiale care absorb mirosurile neplacute.

Nissan NV200 va fi lansat in aceasta saptamana. Masina este special creata pentru taximetrie, dorind sa ofere clientilor o calatorie confortabila prin orasele aglomerate.

Masina are portierele glisante, reducand riscul de a lovi biciclistii sau alte masini in trafic, sistem de navigare incorporat, lumini in podea, pentru a gasi rapid lucrurile pierdute, dar si in plafon, pentru clientii care doresc sa rasfoiasca ziarul. De asemenea, portbagajul este foarte spatios, fiind ideal pentru bagajele numeroase.

Nissan NV200 va intra in circulatie din octombrie 2013, iar pretul sau va porni de la 29.000 de dolari.

Sursa / FOTO: telegraph.co.uk

VIDEO! Zeci de masini expuse la Salonul Auto de la Palatul Parlamentului... Femeile se pregatesc sa cucereasca Formula 1...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri