Căutare Live

Nissan imbraca iPhone-ul intr-o carcasa anti-zgarieturi

In 2005, Nissan a colaborat cu Universitatea din Tokyo si Advanced Softmaterials Inc si a creat o vopsea unica in lume, care are proprietatea de a se omogeniza in cazul zgarieturilor minore și de a astupa spațiul lasat de acestea. De atunci, vopseaua este folosita pe modele Murano, 370Z și X-Trail, dar si pe modelele marcii Infiniti.

Avand la baza aceasta tehnologie, Nissan vrea sa revolutioneze carcasele pentru telefoane, creand un model unic. Carcasa are trei proprietați principale: In primul rand se renunta la aspectul lucios, fiind mai rezistenta la zgarieturi. In al doilea rand carcasa este formata dintr-un plastic folosit in industria autovehiculelor, mult mai robust și rigid decat celalalte materiale de plastic. In ultimul (dar cel mai important) rand, aceasta carcasa este acoperita cu un strat de vopsea "miraculoasa".

Citeste continuarea articolului in TopGear!

Hiriko, masina electrica plianta, va fi lansata in 2013... Audi R8 V10 in varianta extinsa...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri