Antena Căutare

Nissan lanseaza alt Logan in Rusia

Constructorul nipon va lansa la sfarsitul anului 2012 a masina de familie la un pret accesibil. 70.000 de unitati vor fi produse la Avtovaz.

„Vom scoate in Rusia o masina de 4,60 m lungime pe platforma B Zero", a declarat patronul Nissan in Rusia, Francois Goupil de Bouille. Adica un altfel de Logan, au tradus specialistii. In mare parte da, numai ca noile automobile vor „prelua caroseria unei Nissan Sylphy"


Restructurata cu ajutorul Renault, uzina Avtovaz din orasul Togliatii, la 1000 km de Moscova, a fost reconvertita partial spre productia de modele pe baza de Longan.

La inceputul anului viitor, la aceasta intreprindere de pe malurile Volgai, construita in anii 1960 pentru asamblarea masinilor Fiat 124, va debuta fabricarea Lada Largus. Investitiile pentru noua platforma se ridica la 400 milioane de euro.

Nissan cunoaste un mare succes pe piata rusa, unde poseda o uzina proprie la Sankt-Petersburg cu o capacitate de 50.000 de autovehicule. Aici se asambleaza marea berlina Teana, alaturi de 4x4 Trail si Murano.

Citeste si Fin.ro!
Foto: carsalesindia.com

FOTO! Porsche 911, aratat din culise... Doua masini cu proprietari celebri vor fi scoase la licitatie azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x