Căutare Live

Nissan: urmatorul GT-R va aparea in 2018. Ar putea fi hibrid

Supermasina nipona ar putea avea configuratie hibrida odata cu urmatoarea generatie, care va debuta undeva prin 2018. Insa nici cel prezent nu va ramane asa - japonezii i-au pregatit o serie de modificari...

In ciuda propagarii unor informatii neconfirmate conform carora Nissan nu va mai continua traditia GT-R cu un nou model, surse din interiorul companiei ne-au dat o veste linistitoare: cea de-a doua generatie a supercarului japonez este in lucru. Partea nasoala e ca nu-l vom vedea in productie mai devreme de 2018.

Initial, cel de-al doilea GT-R era planificat sa ajunga in showroom-uri prin 2015, insa proiectul a fost intârziat cu cel putin trei ani pentru ca Kazutoshi Mizuno, inginerul sef care a stat in spatele intregului proiect GT-R – de aici si porecla Mr. GT-R, a trebuit sa se retraga o perioada din companie pe fondul unor probleme de sanatate.

Citeste in continuare pe TopGear

Poze si video cu noua Mazda6 inaintea premierei mondiale!... Test comparativ: MINI Cooper fata in fata cu Suzuki Swift Sport...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri