Antena Căutare

Noile Volkswagen se vor conduce singure, prin functia Temporary Auto Pilot!

Ti-ar placea sa-ti iei mainile de pe volanul masinii cand esti pe autostrada si sa faci altceva, la 130 de kilometri pe ora? Nimic mai simplu: trebuie sa iti procuri unul din urmatoarele modele de Volkswagen, ce vor fi dotate cu functia Temporrary Auto Pilot.

Sigur, nu vei putea merge complet din punctul A in punctul B, insa pe drumuri deschise, inclusiv pe autostrada, chiar la 130 de kilometri pe ora, vei putea sa-ti lasi masina sa se conduca singura.

O combinatie inteligenta intre radar, laser, camere video si sensori ultrasonici se afla la baza softului. Va fi obligatoriu sa fii insa atent la drum, in caz de pericole cu totul neprevazute - mainile tale vor putea prelua oricand controlul, la simpla atingere a volanului.

Prin Temporaray Auto Pilot, masina ta va pastra distanta de siguranta fata de masinile din fata, va opri la stopuri si va pleca de pe loc singura.

Tu va trebui doar sa stabilesti viteza de drum, nu mai mult insa de 130 de km pe ora, apoi...sa iti iei mainile si sa-ti lasi Volkswagenul sa se descurce.

Foto: engadget.com

VIDEO! Lexus LS 600h - limuzina hibrid creata pentru nunta lui Albert de Monaco... Nürburgring: Noul BMW M5, mai rapid ca Porsche 996 Turbo?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x