Căutare Live

Nou serviciu Google: Informatii in timp real din traficul european

Vesti bune pentru cei care pleaca in vacanta prin Europa. Google a anuntat ca, din aceasta saptamana, 13 tari europene vor beneficia de informatii live referitoare la trafic. Utilizatorii serviciului vor putea afla cat de congestionat este un drum inainte de a pleca in calatorie si vor putea utiliza Google Maps pentru a identifica o ruta ocolitoare, relateaza Ubergizmo.com.

Tarile unde va fi disponibila optiunea sunt: Austria, Blegia, Republica Ceha, Danemarca, Germania, Irlanda, Israel, Luxemburg, Olanda, Polonia, Slovacia, Spania si Elvetia.

Acoperirea include toate autostrazile si soselele nationale, precum si drumurile importante din marile orase.

Informatiile Google Live Traffic vor fi disponibile pe Google Maps, Google Maps pentru mobil si Google Maps Navigation (beta).

Sursa: Antena3

Foto: Ubergizmo.com

Top 5 modalitati de a pacali efectul consumului de alcool in trafic... VIDEO! Interesat de Porsche-ul 911S al lui Steve McQueen?...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri