Antena Căutare

Noua "Bond Girl", aleasa dupa ce a facut nazuri la Dacia Duster

Berenice Marlohe, noua "Bond Girl", a fost aleasa dupa ce s-a facut remarcata intr-o reclama pentru Dacia Duster. Frantuzoaica era o necunoscuta pentru lumea filmului de la Hollywood inainte de spotul publicitar. Nici conationalii ei nu stiau foarte multe despre ea.

Replicile din reclama i-au crescut insa mult valoarea lui Berenice Marlohe. Dupa ce a facut nazuri la Dacia Duster, a ajuns direct la Hollywood, in bratele agentului 007, in conditiile in care nici macar francezii nu stiau prea multe despre ea. Pana acum, tanara actrita a fost distribuita doar in cateva roluri de televiziune.

Alegerea partenerei lui Daniel Craig s-a facut cu un an inainte de lansarea noului film din seria agentului 007. Unora li s-ar parea mult, dar sa fii Bond Girl nu este usor. Tanara actrita are mult de lucrat, daca vrea sa se ridice la nivelul fostelor doamne Bond.

Filmul cu numarul 23 din seria James Bond s-ar putea numi Skyfall. Dar, pana in momentul de fata, producatorii nu au vrut sa confirme oficial niciun amanunt legat de pelicula.

Se asteapta, totusi, ca filmul sa bata incasarile ultimelor doua lungmetraje din serie: Casino Royale si Quantum of Solance. Fiecare a strans peste 500 de milioane de euro.

Sursa: Antena3

Foto: boomtron.com

Un Mercedes-Benz 300SL Special Edition, dat uitarii... ATENTIE! Nu toate pneurile "All seasons" va scapa de amenzi iarna! Vezi ce spune legea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x