Antena Căutare

Noua Honda Civic Type R lansata la Geneva

Noua Honda Civic Type R lansata la Geneva
Honda Civic Type R | Honda

A doua zi a Salonului Auto de la Geneva ne-a adus in prim plan noua generatie Honda Civic Type-R, versiunea sportiva a coupe-ului Civic pe care l-am putut vedea in urma cu un an. Noul model este gata sa satisfaca toate cerintele fanilor din toate colturile lumii si sa atraga toate privirile la evenimentul gazduit de capitala Tarii celor 1000 de lacuri.

Va prezentam imediat ce noutati ne-au rezervat niponii pentru acest model sportiv si care sunt atuurile cu care acesta este hotarat sa aiba un cuvant greu de spus de acum inainte pe toate pietele auto din lume.

Reprezentantii Honda spun despre noua generatie Civic Type-R ca va aduce un plus pentru cei care isi doresc de la masina un simplu mijloc de transport de zi cu zi. Acest lucru a fost evidentiat si de Hideki Kinekuma, project managerul acestui model, care a declarat ca echipa de productie a incercat sa faca din noul Type-R un model care sa imbine cat mai bine atat confortul de zi cu zi, cat si performantele extreme.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Veste bună pentru şoferii cuminţi! Conducătorii auto cu riscuri mici vor plăti RCA mai ieftin... RUF CTR readus la viata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x