Antena Căutare

Noua metodă de înşelăciune în București: Amenda în parbriz

După celebra metodă "Accidentul", hoţii au pus la cale noi moduri prin care-şi păcălesc victimele. "Amenda pentru parcare" e cea mai recentă invenţie. Practic, şoferii se trezesc cu o falsă sancţiune în parbriz şi sunt puşi să plătească online aproape 3.000 de lei.

După celebra metodă "Accidentul", hoţii au pus la cale noi moduri prin care-şi păcălesc victimele. "Amenda pentru parcare" e cea mai recentă invenţie. Practic, şoferii se trezesc cu o falsă sancţiune în parbriz şi sunt puşi să plătească online aproape 3.000 de lei.În cazul în care găsiţi astfel de anunţuri în parbriz, contactaţi instituţia menţionată în act. Dacă aceasta lipseşte, vă puteţi adresa celei mai apropiate unităţi de poliţie. În niciun caz nu viraţi bani într-un cont străin.

Bulevardul Dimitrie Pompeiu din Capitală, o zonă de birouri extrem de aglomerată. Maşinile parcate pe trotuar sunt noile ţinte ale hoţilor care au inventat o metodă nouă de înşelăciune. Îşi plasează momeala direct în geam.

Infotrafic: Se circulă în coloană între Ploieşti şi Braşov, atât pe DN1, cât şi pe rutele alternative... Se dau bani pentru mașini noi, în programul „Rabla Clasic”! Cine poate primi 6.500 de lei, din 19 august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x