Noua taxa auto, amânată iar! Ce se întâmplă de la 1 ianuarie 2019

Noua Taxă Auto pregătită de Guvern va mai întârzia, spune Ministrul Mediului, Grațiela gavrilescu, deoarece: ”matematica nu e uşoară”.

taxa auto 2018

Noua Taxă Auto pregătită de Guvern va mai întârzia, spune Ministrul Mediului, Grațiela gavrilescu, deoarece: ”matematica nu e uşoară”.

Astfel că, deși au fost prevăzute mai mukte termene pentru noua taxa auto - ultimul termen fiind sfârşitul acestui an, iată că aceasta nu este încă finalizată.

„Până la ora actuală, o formă care să fie agreată (o nouă taxa auto -n.r.), care să nu aibă niciun fel de dubiu, care să nu avem repercusiuni majore din punct de vedere financiar asupra noastră a fiecăruia, lucru pe care nu mi-l doresc, este că nu s-a găsit încă optimul care să poată să confere, cumulate toate plângerile care au fost depuse în decursul anilor, astfel încât să nu avem niciun fel de probleme din punct de vedere juridic”, a declarat, marţi, Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, porrivit mediafax.ro.

Noua taxa auto. Nicio variantă a noii contribuţii care urma să înlocuiască taxa auto nu a fost găsită până la ora actuală, iar până la găsirea unei formule finale va mai dura, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

”Nu am găsit varianta optimă care să poată să confere, cumulate, toate plângerile şi să nu avem nicio problemă din punct de vedere juridic. Nu avem o variantă finală, pentru că avem un cumul de calcul care nu este gata. Noi am crezut că putem finaliza o variantă până la finalul anului, dar nu am putut. Nu vă mai pot promite un orizont de timp, legat de acest subiect, vă spun sincer. O să mai dureze”, a spus Ministrul Mediului, citată de evz.ro.

Taxa auto 2018. Anterior, Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a vorbit despre noua taxă auto la care șoferii vor contribui din primăvara anului viitor. Inițial, taxa urma să intre în vigoare între 1 ianuarie - 31 martie 2019.

Ultimele știri