Antena Căutare

Noul Audi A6: fantoma germana

Noul Audi A6 abia asteapta sa iasa la lumina, dar sefii cei rau din Ingolstadt nu sunt atat de convinsi si ne arata doar o panza alba.

Anul viitor, Audi A6 se va pensiona, lasand locul caldut din segmentul executive, noii generatii. Toata lumea se intreaba cum va arata, mai ales dupa aparitia lui A7 Sportback, ce a facut cateva sprancene sa se ridice, mai multe pupile sa se mareasca si cele mai multe guri sa saliveze.

Indiferent daca noua generatie a masinii va adopta un design asemanator coupe-ului cu patru usi sau daca va merge pe linia sobra a navei-amiral A8, toata lumea e nerabdatoare sa vada un A6 nou, dupa sapte ani.

2010/11/05//139337-audi1.jpg

De curand, oamenii din Ingolstadt s-au gandit ca nu ar fi rau sa ne tachineze putin si sa ni-l arate pe A6 intr-un mod in care sa nu intelem mai nimic. Asezat strategic in centru unui shooting cu toata gama producatorului german, dar al carui personaj rincipal este A7 Sportback, viitoarea generatie a lui Audi A6 a fost ascunsa sub o panza alba, ce nu lasa sa se vada decat LED-urile tipice marcii.

Productia masinii va debuta la fabrica din Neckarsulm, iar noi nu ne indoim de faptul ca toata lumea stie deja ce are de facut. La treaba, baieti!

Citeste topgear.ro

VEZI cum suna un Ferrari 458 cu evacuare din titan!... Volvo Trucks: Goliat a luat amfetamine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x