Căutare Live

Noul Citroen C3: caracteristici

Pentru clasa mică, francezii au aduc un design atractiv într-un segment unde doamnele sunt curtate de mai toți producătorii.

Pentru clasa mică, francezii au aduc un design atractiv într-un segment unde doamnele sunt curtate de mai toți producătorii.

Spațiul din interior este surprinzător de mare. Datorită formei ridicate a pavilionului, în interior este suficient spațiu la cap pentru toate cele patru locuri. Detaliile estetice impresionează și ele.

Duzele de ventilație din bord desenate în roșu și negru. O dotare plăcută este tableta de 7 inch de pe bord care știe să facă screen mirroring și este o interfață foarte ușor de folosit de către șofer.

Spațiul de pe banchetă este suficient pentru două persoane. Pot sta și trei, nu ar fi problemă de lățime, dar totuși nu vor sta foarte confortabil.

Portbagajul din Citroen C3 , cu toate că nu are dimensiuni colosale, este foarte util și bine proporționat astfel încât poate fi folosit judicios. Pe lățimea portbagajului pot încăpea destul de confortabil câteva roll-up-uri standard. La nevoie, spătarul banchetei se poate rabata mărind volumul de încărcare. Totuși, marginea de acces este destul de sus, la 77 cm de asfalt.

Vezi cele mai noi anunțuri cu mașini Citroen scoase la vânzare pe CarZZ.ro, ai peste 1.000 de oferte din care poți alege.

Testul care face ravagii! Cei mai mulţi dintre adulţi greşesc răspunsul! Ce număr are locul de parcare ocupat?... Se înăspresc măsurile antifumat odată cu venirea iernii? Iată ce spun oficialii și cum i-ar putea afecta pe soferi!...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri