Noul Citroen C3: caracteristici

Pentru clasa mică, francezii au aduc un design atractiv într-un segment unde doamnele sunt curtate de mai toți producătorii.

Pentru clasa mică, francezii au aduc un design atractiv într-un segment unde doamnele sunt curtate de mai toți producătorii.

Spațiul din interior este surprinzător de mare. Datorită formei ridicate a pavilionului, în interior este suficient spațiu la cap pentru toate cele patru locuri. Detaliile estetice impresionează și ele.

Duzele de ventilație din bord desenate în roșu și negru. O dotare plăcută este tableta de 7 inch de pe bord care știe să facă screen mirroring și este o interfață foarte ușor de folosit de către șofer.

Spațiul de pe banchetă este suficient pentru două persoane. Pot sta și trei, nu ar fi problemă de lățime, dar totuși nu vor sta foarte confortabil.

Portbagajul din Citroen C3 , cu toate că nu are dimensiuni colosale, este foarte util și bine proporționat astfel încât poate fi folosit judicios. Pe lățimea portbagajului pot încăpea destul de confortabil câteva roll-up-uri standard. La nevoie, spătarul banchetei se poate rabata mărind volumul de încărcare. Totuși, marginea de acces este destul de sus, la 77 cm de asfalt.

Vezi cele mai noi anunțuri cu mașini Citroen scoase la vânzare pe CarZZ.ro, ai peste 1.000 de oferte din care poți alege.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri