Antena Căutare

Noul Cod Rutier intra in vigoare de astazi. Iata cele mai importante modificari!

De astazi intra in vigoare noul cod rutier. Soferii stiau ca li se pregateste ceva, iar multi s-au asezat la miezul noptii la coada pentru un permis nou, fara vizita la medic. Surprize si mai mari vor avea scuteristii.

VEZI AICI TOATE MODIFICARILE DIN NOUL COD RUTIER!

Ultima zi de preschimbare a permiselor fara fisa medicala i-a prins la coada pe pitesteni inca de la miezul noptii. Multi voiau sa scape de plata verificarilor medicale asa ca au indurat gerul naprasnic, desi permisele le expira peste cativa ani.

S-au asezat la coada de la ora 5 dimineata si au asteptat in spatele a sute de persoane. Soferii spun ca merita si sa stea in frig, decat sa plateasca in plus, dupa aceea.

Tot de azi, cine vrea sa conduca un moped are nevoie de permis de conducere. Problema cea mai mare este aceea ca scolile de soferi nu pot incepe cursurile pentru ca guvernul nu a emis normele. Printre victime - cei care livreaza pizza.

Si tot de astazi, e mai usor sa castigi in instanta impotriva Politiei Romane! Soferii care contesta procesele verbale pot face si recurs, daca decizia instantei li se pare nefavorabila. Pana acum, hotararea justitiei era definitiva si irevocabila.

sursa foto: moi-et-ma-retraite.fr

Galerie FOTO! Asta este singurul Porsche pe care si-l permite toata lumea... Aston Martin si-a celebrat centenarul in Dubai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x