Antena Căutare

Noul concept Kia CUB isi face debutul la Seoul

Kia a prezentat la cel de-al noulea salon auto de la Seoul noul sau concept CUB, o masina de oras destinata publicului tanar si care anunta ca producatorul corean este gata sa scoata pe piata un succesor al popularului Provo.

Cu ocazia salonului de la Seoul, Kia a prezentat conceptul CUB, o reinventare a conceptului 2+2 prezentat in urma cu 6 ani. Cu lungime mai mica de patru metri, noul Kia CUB a fost construit in Seoul de catre Peter Schreyer, omul responsabil cu designul multor automobile Kia prezente pe strazile noastre. Punctul forte al noului concept CUB il reprezinta sistemul de deschidere al usilor spate, care faciliteaza accessul persoanelor si care mai este present la masini ca Opel Meriva sau sportivul Mazda RX-8. Farurile si stopurile utilizate de Kia pentru noul sau concept folosesc tehnologia LED, care este gasita pe unele masini produse de marile companii germane.

Schreyer a adaugat noi elemente de design gasite la nivelul pragurilor dar si o noua interpretare a clasicelor oglinzi laterale. Usile nu au manere, acestea fiind eliminate pentru a imbunatatii aerodinamica masinii. Designul exterior este completat de noile roti din aliaj care au o dimensiune de 19 inch. Dupa cum se observa in poza, Kia CUB are o culoare speciala, care nu este gasita pe masinile de serie producatorului corean insa si un element cu care fanii masinilor sport sunt obisnuiti, o dunga alba care se intinde pe toata lungimea conceptului.

Citeste mai mult AICI!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x