Antena Căutare

Noul crossover Mazda CX-5 vine la Frankfurt - Cu ochii pe MINAGI

Bazat pe spectaculosul concept MINAGI, ce a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2011, noul crossover compact Mazda MX-5 va vedea lumina bliturilor in toamna, la Salonul de la Frankfurt (13 – 25 septembrie 2011).

A doua generatie CX-5 va fi primul model Mazda ce va ingloba gama completa a tehnologiilor inovatoare SKYACTIV, incluzand noile motoare pe benzina si diesel, transmisii manuale si automate, caroseria si sasiul noi, precum si noua tema de design „KODO - Sufletul miscarii".

Gama europeana de motorizari va include propulsorul SKYACTIV-G 2.0, benzina si SKYACTIV-D 2.2, diesel disponibile in versiuni standard si de mare putere. Fiecare motor are o rata de compresie record, de 14:1, pentru o eficienta optima.

Noua tema de design Mazda, „KODO - Sufletul Miscarii", prezentata in premiera pe conceptele SHINARI si MINAGI, include o noua parte frontala cu un design tematic indraznet si un stil dinamic, cae transmit un sentiment puternic de vitalitate si agilitate.

FOTO! Cum arata un Audi A7 Sportback TDI tunat... VIDEO! Ce patesc "smecherii" lituanieni care isi parcheaza masinile ilegal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x