Antena Căutare

Noul Logan, tot mai aproape de Romania. Vezi cat costa noile modele Dacia!

S-au lansat cu fast la Paris, iar acum au ajuns pe soselele Romaniei. Primele masini Sandero 2 si Sandero Stepway au iesit deja pe portile uzinei de la Mioveni. Peste cateva saptamani, va putea fi comandat si noul Logan. O lansare asteptata cu sufletul la gura chiar si de vedetele Top Gear din Marea Britanie.

“Hey, vesti bune! Noua Dacia Sandero este aproape aici”, o reactie sincera, din partea unui fan veritabil - James May, prezentarorul Top Gear. Dar pana ca Dacia Sandero sa ajunga pe strazile din Marea Britanie, trebuie sa iasa de pe linia de productie.

Mai intai, caroseria trebuie sa treaca printr-un proces semi-tehnologizat. La inceput, sunt montate detaliile. Mici, dar importante. Asa cum sunt oglinzile interioare. Urmeaza apoi bordul masinii, pe care vor sta noile afisaje. Si, in cele din urma, motorul. In cazul noilor Sandero, un motor inovator. Mai economic, cu un propulsor turbo pe benzina de 0,9 l si 90 cai putere.

Noile masini sunt apoi gata sa dea piept cu adevarata provocare. Strada. Cei care au apucat sa conduca noul Sandero spun ca e mai usor de strunit decat predecesorul sau. Este mai robust si are o grila frontala marita.

Pentru a putea produce noile modele, la uzinele Dacia au fost nevoie de investitii serioase: 250 de milioane de euro, numai in acest an.

Preturile pentru modelul Dacia Sandero incep de la 6.990 euro cu TVA inclus, iar noul Sandero Stepway este disponibil de la 10.800 euro. Cat va costa noul Logan ramine sa vedem in citeva saptamini, atunci cind va fi scos pe piata.

Test TopGear cu Mercedes CLS Shooting Brake... S-a terminat smecheria! JUKE(ria) Nissan ajunge pe strada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x