Antena Căutare

Arată bestial. Imagini BOMBĂ cu mașina SECRETĂ de la DACIA! Nimeni nu știe cum se va numi modelul 4X4!

Dacia testează în aceste zile un nou autoturism aflat sub camuflaj. Mașina secretă testată de Dacia pare a fi un model 4×4 nou sau varianta Stepway a actualului Logan.

Dacia testează în aceste zile un nou autoturism aflat sub camuflaj. Mașina secretă testată de Dacia pare a fi un model 4×4 nou sau varianta Stepway a actualului Logan.

Reporterii de la Alba24.ro au surprins câteva imagini din timpul testelor efectuate de Dacia pe Transalpina cu noua Dacia.

Automobilul este camuflat, așa cum se obișnuiește ori de câte ori se testează un nou model pe drumurile publice, pentru a nu divulga prea multor detalii. Nu poți ghici exact cum va arăta noul autoturism, dar, după formă pare a fi vorba de un Logan, ori un SUV.

Nu trebuie să uiți că uneori, camuflajul poate ascunde și elemente din lemn aplicate pentru a distorsiona designul real al mașinii, adică s-ar putea să nu fie doar o simplă folie aplicată pe întreaga suprafață a mașinii.

Alte surse spun că ar putea fi vorba de o versiune SUV a coupe-ului Renault Arkana, care, la fel, este fabricat și comercializat doar în Rusia.

Renault Arkana a fost și el prezentat la salonul auto de la Moscova din această vară și, cu toate că este dezvoltat pe platforma Duster, mașina francezilor este o versiune îmbunătățită și are finisaje și elemente de design mai stilate decât SUV-ul românesc.

Noua Dacia a fost transportată pe Transalpina cu un tir închis, fără vreo inscripție a vreunei companii și într-o perioadă în care șoseaua nu este prea circulată. Cel mai important detaliu este numărul de înmatriculare, care indică județul Argeș și cifrele roșii.

Codul Rutier suferă modificări. Ordonanța privind RADARELE de circulație ar putea fi MODIFICATĂ la cererea președintelui... ANAF verifică mașinile second-hand. Ce trebuie să știi când îți cumperi o mașină ca să eviți frauda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x