Antena Căutare

Noul Renault Clio - Aer de DeZir, de la 10.200 €

Prezentata international cu numai doua saptamani in urma, a patra generatie Renault Clio este disponibila si in Romania cu un pret de pornire de 10.200 de euro, TVA inclusa. Masina, un "trendsetter" in materie de design inca din anii 1990, cand prima generatie l-a inlocuit pe legendarul Renault 5, prezinta un  stil senzual si emotionant, bazat pe noua identitate vizuala a marcii, prefatata de conceptul DeZir, si vine cu multe posibilitati in ceea ce priveste personalizarea, atat la interior, cat si la exterior.

Clio 4 este primul vehicul de serie care exprima fidel reinnoirea designului Renault semnat de Laurens van den Acker, designe-ul "vinovat" pentru caroseriile sculpturale ale Mazda din ultimii ani, reusind astfel sa transfere stilul si emotia celor mai recente concept-car-uri ale francezilor, precum DeZir sau Captur.

Inca din faza de conceptie, Renault Clio 4 a fost gandit pentru a putea fi individualizat atat la interior cat si la exterior. La exteriorul vehiculului se pot personaliza urmatoarele elemente: carcasele oglinzilor retrovizoare exterioare, calandrul, bara spate, elementele de protectie a portierelor, culorile jantelor si plafonul. Iar la interior se pot personaliza plansa de bord, panourile usilor, volanul, manerele interioare ale usilor, maneta schimbatorului de viteze, conturul aeratoarelor, tapiŃeria si covorasele sunt personalizabile.

Gama Clio 4 cuprinde trei versiuni de echipare, Authentique, Expression, Dynamique si patru motorizari: 1,2 16V 75 CP / Energy TCe 90 (benzina) si 1,5 dCi 75 CP / Energy dCi 90 ( diesel). Preturile de lista pornesc de la 10 200 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea Authentique 1,2 16V 75 CP, si ajung pana la 14 500 euro ( inclusiv TVA), in cazul Dynamique Energy dCi 90.

Printre echipamentele standard regasim: airbaguri frontale si laterale cap-torace pentru sofer si pasager, ESP (controlul traiectoriei) cu HSA (asistenta la urcarea in panta), limitator de viteza (Cruise Control), faruri de zi LED, card de acces si demaraj al vehiculului, oglinzi retrovizoare reglabile si degivrante electric.

Noul Renault Clio va fi fabricat in Franta, la Flins, si in Turcia, la Bursa, iar in showroom-urile din Romania va ajunge in octombrie, dupa lansarea oficiala programata in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Top Gear: Jeremy Clarkson, cel mai bine platit star al BBC... Soferii care conduc in Franta sunt obligati sa aiba la ei un etilotest ‎...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x