Antena Căutare

Noul Seat Ibiza va fi lansat anul acesta

Seat a publicat primele imagini oficiale cu Ibiza facelift inainte de lansarea oficiala de la Salonul Auto de la Geneva din Martie. Restilizarea vizeaza atat un design exterior și interior improspatat cat și o gama de motorizari revizuite. Constructorul iberic are asteptari mari de la acest model, cu care va ataca in viitor piața din China.

Noul Ibiza, disponibil atat in varianta SC in trei portiere cat si drept hatchback sau ST cu cinci usi, etaleaza o parte frontala similara celor trei concepte prezentate recent, IBE, IBX si IBL. Aceasta noua directie de design este preconizata a fi utilizata si pentru noul model Leon, care este programat pentru lansare tot in 2012.

Revenind la design-ul Ibizei, aceasta a primit o noua grila tip fagure de forma trapezoidala si un spoiler redesenat, cu o priza mai lata si mai joasa, ce amplifica suplimentar senzatia de masina agresiva. Noile blocuri optice, cu forme angulare, ce pot fi echipate optional cu lumini de zi LED, completeaza seria de modificari aduse sectiunii frontale. In spate, modelul expune o bara de protectie redesenata, alaturi de o serie de linii angulare, distribuite simetric. Jantele disponibile, cu dimensiuni intre 15" si 17", au un design schimbat, in concordanta cu noua linie a Seat-ului.

Citeste continuarea in TopGear!

VIDEO - Drift time! Felipe Massa, Fernando Alonso si FF, primul Ferrari 4x4... VIDEO! S-a creat o copie a unei masini electrice, construita in urma cu 130 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x