Antena Căutare

Noul V12 de 700 CP de la Lamborghini: incepe corrida!

Orice poveste suna bine daca este spusa frumos. Iar atunci cand rolul povestitorului le revine celor de la Lamborghini si subiectul este noul lor V12 de 700 CP, toata lumea sta cu ochii cascati si cu urechile ciulite.



Urmeaza niste cifre mari, si inca unele care nu le plac doar tocilarilor. Noul propulsor va pune la bataie 700 CP, la 8.250 rpm si un cuplu de 690 Nm, disponibil inca de la 5.500 rpm. Mai are cineva vreo indoiala asupra performantelor viitorului supercar? Noua uzina de forta va merge pe linia traditonala a casei, cu cei doisprezece cilindri, la un unghi de 60 de grade, si va avea o greutate totala de doar 234 kg. Acesta va face un cuplu de zile mari cu transmisia ISR cu sapte trepte, dezvoltata in premiera de catre Lamborghini. Aceasta va cantari doar 70 de kilograme si va avea ca specific folosirea unor biele indepenente, ce vor functiona in mod similar ambreiajului dublu.

Chiar si asa, ISR va reusi sa schimbe treptele de viteza cu 50% mai repede decat DSG, dupa spusele italienilor. Iar setarile Strada, Sport si Corsa vor face ca masina sa fie foarte jucausa. Pentru ca toata lumea sa fie constienta de ce se intampla sub capota, urmasul lui Lamborghini va folosi o toba de esapament cu camera dubla, ce va combina tonalitatile inalte cu cele joase, pentru un sunet de senzatie. Ne mai ramane doar sa asteptam...usor de zis.

Citeste topgear.ro

FOTO! Vezi cum arata Aston Martin Rapide LUXE!... Oferta mincinoasa pentru soferi: RCA-ul nu e valabil fara pneuri de iarna!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x