Antena Căutare

Noul Volkswagen Golf 7, prezentat in premiera mondiala la Berlin

Noul Volkswagen Golf 7 a fost dezvaluit oficial aseara la Berlin, inaintea prezentarii pentru public, care va avea loc peste o luna, in cadrul Salonului Auto de la Paris. In privinta design-ului, Volkswagen a pastrat liniile conservatoare, dar Golf VII are in acelasi timp o noua parte frontala, faruri si stopuri redesenate, conform worldcarfans.com.

Volkswagen Golf 7 a fost dezvaluit aseara lumii intregi, intr-o festivitate ce a avut loc la Berlin. Noul model va fi prezent, apoi, la Paris, pe 27 septembrie, in prima zi dedicata presei la Mondial de l'Automobile.

Noile faruri ale lui Golf VII sunt si mai apropiate de stilul Passat/Jetta, avand o forma de poligon, din care lipsesc de aceasta data aproape complet liniile curbe. In interior se regaseste tema celor doua faruri, prezente inca de la prima generatie, insa acum au un contur patrat.

La interior finisajele par mai elegante ca niciodata, in timp ce panoul central cuprinde si un display mare, de cel putin 7 inci, de genul touchscreen. Comparativ cu generatia anterioara, Golf 7 va fi mai lung, cu 5,7 centimetri, mai lat cu 1,3 centimetri, iar ampatmentul sau va fi mai mare cu 6 centimetri.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Foto: worldcarfans.com

Ce avantaje sau dezvantaje avem atunci cand vrem sa achizitionam o masina prin credit ori leasing... Test Jeep Grand Cherokee...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x