Nu se mai poate face nimic! Cei care vor să obțină permisul de conducere sunt disperați

 

Locuitorii judeţului Ilfov care vor să obţină permisul de conducere trebuie să aştepte două-trei luni pentru a fi programaţi la proba practică (traseu). Potrivit Direcţiei de Permise, cauza perioadei lungi de aşteptare este lipsa de personal, în prezent fiind doar cinci examinatori în Ilfov, informează Mediafax.

Candidaţii din Ilfov care au fost declaraţi admişi la proba teoretică şi vor să se înscrie în aceste zile la proba practică sunt programaţi chiar şi pentru data de 25 iunie 2018, adică pentru o perioadă mai mare de trei luni.

Aceeaşi situaţie este valabilă şi pentru candidaţii care au picat traseul şi vor să se reprogrameze.

În schimb, la Bucureşti, perioadele de programare au fost reduse la aproximativ 40 de zile, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule (DRPCIV).

„Am dat sala pe 6 martie şi am fost programat la traseu pe 25 iunie. Nu este normal ce se întâmplă. Dacă nu reuşesc să iau traseul şi voi fi obligat să repet examenul de mai multe ori, risc să-mi expire dosarul, care e valabil un singur an. Şi ca să-mi fac un nou dosar, trebuie să plătesc şcoala din nou”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mădălin Dumitru, un tânăr de 27 de ani care şi-a depus dosarul pentru programarea la traseu la sediul DRPCIV.

„Am fost programat pe 25 iunie penrtu traseu. Cred că e singura zi liberă. E foarte mult şi cred că o să uit ce am învăţat până atunci. O să-mi iau ore suplimentare, altfel nu o să pot da traseul”, spune şi Mihai Petre (21 de ani), care şi-a depus dosarul pe 8 martie.

Sursa: Mediafax

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE