Antena Căutare

O comparatie flatanta pentru Dacia Duster: ”Lustruiti-o putin si toti o sa creada ca e un Range Rover”

Cronica surprinzatoare si 4 stele din 5 pentru Dacia Duster in editia de ieri a Sunday Times. Numarul din 19 august al prestigiosului ziar londonez Sunday Times poate fi decupat si facut tablou pe holurile fabricii de la Pitesti.

"O sa iubiti masina. Este un SUV din Romania. Putin amuzant. Editorul meu nu a fost in totalitate convins sa scriu despre el. Dar in perioada aceea cautam un nou SUV pentru ca sotia mea dorea sa se descotoroseasca de un Mitsubishi Grandis MPV. Poate Duster era raspunsul", incepe articolul pe doua pagini din Sunday Times, semnat de Doom Joly.

Cineva i-a livrat lui Joly o Dacia Duster la usa. "Este o masina neasteptat de frumos de condus" a fost recomandarea dealerului. "E considerata cel mai ieftin SUV de pe piata, pornind de la 9.000 de lire sterline".

Ziaristul spune ca, dincolo de pret, "surpriza e ca nu e o masina care arata urit".

Pe placul copiilor

"Banuiam ca interiorul nu va fi in stilul est-european si am fost placut surprins", scrie Joly, amintind scaunele de piele, volanul cusut bine si bordul simplu si frumos. El remarca locul mare din portbagaj. "Care era pacaleala?", se intreaba el. "Poate masina se conducea ca un porc".

Si-a pus familia in vehicul si ciinele in portbagaj. Cel mai tare l-a surprins ca masina a placut copiilor. "Este confortabila", i-au spus ei, uimindu-l pentru ca "imi cunosc copiii ca fiind un pic snobi si nu ma asteptam sa aprecieze masina".

CITESTE mai multe in Gazeta Sporturilor!

GALERIE FOTO! Renault - Dacia - Renault: "Arborele genealogic" al Dacia in imagini... Care este cea mai frumoasa masina din Europa conform cititorilor Auto Bild 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x