Antena Căutare

O mamă și-a lăsat copilul să-i conducă mașina pe autostradă. Declarațiile revoltătoare ale femeii după ce a fost criticată pe internet: ”Nu regret nimic!”

O mamă în vârstă de 29 de ani a fost criticată dur de internauți după ce a făcut publică o filmare în care fiul ei de șase ani conduce o mașină pe autostradă.

O mamă și-a lăsat copilul să-i conducă mașina pe autostradă. Declarațiile revoltătoare ale femeii după ce a fost criticată pe internet: ”Nu regret nimic!”
O mamă și-a lăsat copilul de șase ani să-i conducă mașina pe autostradă

Agina Altynbayeva, în vârstă de 29 de ani, din Rusia, i-a permis fiului ei minor, de doar șase ani, să-i conducă mașina pe autostradă. Mândră nevoie de mare de reușita fiului ei care a apăsat pedala de accelerație până la 130 de kilometri pe oră, ea a făcut publice imaginile pe internet.

În videoclipul postat pe internet se poate vedea cum băiatul de șase ani conduce mașina pe autostradă cu viteza de 130 de kiloemtri pe oră. Deși mulți internauți au criticat-o pe femeie, aceasta a declarat că nu regretă niciun moment că i-a permis să se urce la volan.

”Trăiesc cum vreau. Nu regret nimic și nu sunt o mamă panicată. Nu înțeleg comentariile răutăcioase”, a scris pe Facebook femeia care are acasă patru copii.

Poliția a demarat o anchetă în urma imaginilor apărute pe rețelele de socializare și, în cazul în care va fi găsită vinovată, ea va fi pedepsită.

Femeia are patru copii, cel mai mare fiind în vârstă de nouă ani, iar cel mai mic are doar nouă luni.

Unul din patru şoferi depăşeşte viteza legală pe autostrăzi în România... Cinci răniţi, între care un copil, în urma unui accident rutier produs pe Valea Prahovei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x