Antena Căutare

O noua bijuterie la Salonul Auto din Paris. Cu ce vor francezii sa cucereasca piata

Sapte ani pentru o masina gata sa bata concurenta. Atat au avut de asteptat iubitorii automobilelor frantuzesti pentru un nou autoturism produs in Hexagon. In cateva zile, francezii sunt gata sa il scoata pe piata dupa o lansare de zile mari, la salonul auto din Paris. Atuurile masinii care vrea sa isi cucereasca clasa: consum redus, linie dinamica si mai mult spatiu la interior.

Prima intalnire cu noul model te pune in fata unui autoturism aparut din pasiune pentru liniile sport. Test drive-ul a trimis masina tocmai in Toscana, pe un traseu care imbina autostrada si curbele periculoase. Noutatea absoluta a modelului: manerele portierelor spate mascate, amintind de masinile cu 3 usi.

Cu o paleta de opt culori pentru caroserie si patru de interior, adaptarea interiorului tine doar de imaginatie. Modelul dispune de doua sisteme multimedia, Media Nav si R-Link. Ultimul este o tableta conectata la vehicul si la internet, prima de acest fel de pe piata.

Cumparatorii pot alege intre doua motoare, ambele de 90 de cai putere. Diesel, cu un consum de 3.2 litri la suta de kilometric, si benzina, 4.3 litri.

In primavara anului viitor, modelul va fi completat cu un motor cu injectie de benzina si unul turbo de 120 de cai putere. In paralel se lucreaza si la cutia de viteze. In Romania, lansarea oficiala a modelului are loc pe 15 octombrie, iar doritorii o pot comanda incepand de saptamana viitoare.

Cel mai vechi Ford "in viata", scos la licitatie... Test TopGear cu Mercedes CLS Shooting Brake...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x