Antena Căutare

Obținerea permisului auto. Schimbări privind fișa medicală: Examinări noi pentru șoferi și viitori șoferi

Fișa medicală obligatorie pentru obținerea sau reînoirea permisului de conducere se face după noi reguli. Actul va fi valabil un an de zile de la emitere, nu șase luni, ca până acum. În plus, apar noi examinări. 

Obținerea permisului auto. Fișa medicală obligatorie pentru obținerea sau reînoirea permisului de conducere se face după noi reguli. Actul va fi valabil un an de zile de la emitere, nu șase luni, ca până acum. În plus, apar noi examinări.

Obținerea permisului auto. Fișa medicală necesară la obținerea sau reînnoirea permisului auto este valabilă timp de un an de la emitere, în condițiile în care aceasta avea până acum o valabilitate de doar șase luni, conform unui ordin apărut azi în Monitorul Oficial, informează avocatnet.ro.

Obținerea permisului auto. Totodată, a apărut un nou model al fișei medicale, ce conține și examinarea de pneumologie, pentru cei care vor permis pentru mașini mari, pentru a vedea dacă au apnee. Însă trebuie precizat că șoferii suspectați de apnee deja sunt obligați din 2015 să obțină un aviz medical pentru a avea permis auto, mai notează sursa citată.

Citește și: Șoferii băuți, care provoacă accidente mortale, condamnați la închisoare cu executare

Obținerea permisului auto. Așadar, singura schimbare, în afară de valabilitate, este apariția, pe lista examinărilor medicale necesare, a pneumologiei.

Autostrada Soarelui s-a transformat, din nou, în drumul oilor. Sute de animale au blocat podul de la Cernavodă... Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului începând de luni, din cauza unor lucrări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x