Antena Căutare

Oferta mincinoasa pentru soferi: RCA-ul nu e valabil fara pneuri de iarna!

RCA-ul se scumpeste! Dar, cel putin in acest sezon rece, despagubirile se acorda si in cazul unui accident fara cauciucuri de iarna.

Amanarea introducerii obligativitatii folosirii cauciucurilor de iarna a dat o lovitura grea celor care isi facusera planuri mari.

De exemplu, avand probabil un stoc prea mare, proprietarul unui service nu s-a sfiit sa-si dezinformeze clientii si a trimis un SMS de promovare cu urmatorul text: "Asiguratorul iti despagubeste daune numai daca ai roti de iarna. Vino la firma sa iti facem super oferta".

"Nu exista astfel de prevederi restrictive ca trebuie sa ai cauciucuri de iarna si cauciucuri de vara in politele de asigurare", a explicat Florentina Almajanu, director general al UNSAR.

Iarna aceasta singura schimbare pe care o fac companiile de asigurari este legata de RCA. Din 2011 filosofia "cine greseste, plateste" se va vedea clar in pretul asigurarii. "Platesc RCA mai mare cei expusi la riscuri mari", a precizat si un director al unei firme de asigurari.

Articolul continuă după reclamă
Noul V12 de 700 CP de la Lamborghini: incepe corrida!... Porsche Cayman se face baiat Rrrau!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x