Antena Căutare

(P) Descopera marca de anvelope GITI

Pe JANTA.RO gasesti o gama diversificate de anvelope, atat pentru sezonul rece cat si anvelope de vara sau anvelope all season, de la branduri premium cum ar fi Michelin, Continental sau Pirelli, pana la branduri medii sau de buget. Unul dintre brandurile disponibile pe site este reprezentat de anvelopa GITI.

anvelope giti Galerie
În 2017, Giti s-a clasat pe locul 11 mondial în rândul companiilor producătoare de anvelope. | antena 1

În 2017, Giti s-a clasat pe locul 11 mondial în rândul companiilor producătoare de anvelope.

În anul 1998 Giti dezvoltă o rețea de distribuție extinsă pe mai multe zone urmând ca doi ani mai târziu să inaugureze mai multe unități de producție în Fujian pentru a onora cererile clienților în materie de anvelope dedicate autovehiculelor de pasageri (PCR).

De atunci compania și-a continuat trendul de expansiune pe plan internațional, prin deschiderea mai multor sedii și centre de distribuție.

Beneficiind de experiența brandului subsidiar GT Radial, Giti urmează ultimele tendințe în materie de cercetare și dezvoltare, oferind produse de calitate superioară și o bază de producție competitivă utilizând cele mai recente tehnologii din domeniu.

În Octombrie 2017, compania deschide prima sa unitate de producție din afara Asiei, mai exact în Carolina de Sud, cu o investiție de 560 milioane de dolari.

Anvelopele Giti sunt fabricate conform celor mai înalte standarde de calitate în cele 8 unități de producție situate în China, Indonezia și SUA, având o capacitate de producție de 289 000 de anvelope pe zi.

Datorită performanțelor uimitoare pe carosabil umed, a rezistenței reduse la rulare și a eficienței optimei în privința consumului de carburant, Giti Synergy și Giti Premium SUV au fost alese pentru a echipa din fabric modelele Dacia Logan, Sandero și Duster.

Unul dintre modeloel brandului GITI este reprezentat de anvelopa all season GITI GITIALLSEASON AS1.

Anvelopa all season GITI GITIALLSEASON AS1 accentuează performanțele automobilului indiferent de sezon. Performanțele consecvente oferite pe întreg parcursul anului, sunt datorate în mare parte compoziției inovatoare de care banda de rulare beneficiază.

Profilul direcțional dispune de caneluri centrale late, care asigură drenarea rapidă a apei acumulate în banda de rulare, astfel scurtând distanțele de frânare și minimizând riscul apariției fenomenului de acvaplanare. Blocurile laterale au un design care garantează un nivel crescut de rigiditate, pentru a asigura o manevrabilitate cât mai bună la viteze mari și un raspuns prompt al directiei. Striurile prezente pe partea centrală a profilului anvelopei, asigură aderența necesară pe timp de iarnă, mărind numărul punctelor de contact cu carosabilul.

Banda de rulare a fost proiectată special pentru a oferi o suprafață de contact cât mai mare și tracțiune optimă atât pe timp de iarnă, cât și mai multă aderență și siguranță în zilele însorite de vară.

Anvelopa GITI GITIALLSEASON AS1 este destinată automobilelor din clasa compactă și medie, acomodând o gamă largă de modele care utilizează jante cu dimensiuni cuprinse între 16” și 18” inch.

Un alt model de succes al brandului este anvelopa de vara GITISYNERGY E1

GITI GITISYNERGY E1 este o anvelopă de vară destinată șoferilor care pun accent pe eficiență, oferind în același timp performanță și costuri de exploatare reduse. Profilul anvelopei are la bază o compoziție inovatoare și dispune de blocuri compacte care facilitează o rezistență redusă la rulare și un randament kilometric extins, consumul de carburant fiind și el îmbunătățit. Rezultatele foarte bune obținute în probele de frânare pe carosabil ud au fost favorizate de prezența celor patru caneluri longitudinale adânci, amplasate pe întreaga circumferință a benzii de rulare, asigurându-se astfel un nivel optim de aderență pe timp de ploaie. Astfel evacuarea eficientă a apei acumulate în banda de rulare este garantată, minimizându-se riscul apariției fenomenului de acvaplanare.

Modelul GITI GITISYNERGY E1 oferă siguranță și confort în timpul deplasărilor zilnice și este compatibil cu o gamă largă de automobile din clasa compactă care sunt echipate cu jante cu dimensiuni cuprinse între 14” și 17” inch.

Anvelopa performantă de vară GITI GITISPORT S1 oferă aderența optimă necesară pentru a pune în valoare performanțele automobilului dumneavoastră, atât pe asfalt uscat, cât și pe carosabil ud. Zona de contact generoasă facilitează aderență optimă, un randament kilometric extins și un consum redus de carburant, îmbunătățind nivelul de siguranță oferit în timpul deplasării.

Grație profilului inovator care beneficiază de blocuri robuste, direcția este mai precisă, stabilitatea în curbe este îmbunătățită iar distanțele de frânare sunt mai scurte. Rigiditatea blocurilor facilitează un răspuns prompt al direcției, în timp ce compoziția specială a benzii de rulare asigură o aderență excepțională atât pe carosabil ud cât și pe asfalt uscat. Zgomotul produs în timpul rulării este redus grație design-ului inovator al profilului.

Anvelopa GITI GITISPORT S1 poate acomoda automobile cu valențe sportive echipate cu jante de dimensiuni cuprinse între 16” și 20” inch.

Anvelopa de vară GITI GITIPREMIUM H1.

Anvelopa de vară GITI GITIPREMIUM H1 este destinată automobilelor premium din clasa compactă și medie axate pe performanță fără compromisuri. Rezultatele excepționale obținute în probele de frânare pe carosabil ud sunt datorate celor patru caneluri longitudinale, prezente pe întreaga circumferință a anvelopei, care facilitează aderență optimă în condiții de ploaie, dar și o evacuare eficientă a apei acumulate în banda de rulare, minimizând astfel riscul apariției fenomenului de acvaplanare. Zona de contact generoasă favorizează un randament kilometric extins, reducând și astfel și consumul de carburant.

Blocurile centrale rigide cresc nivelul de siguranță oferit în caz de frânare la viteze mari și asigură o stabilitate foarte bună în viraje.

GITI GITIPREMIUM H11 oferă siguranță și confort în timpul deplasărilor zilnice, fără a compromite nivelurile de performanță oferite, acomodând o plajă largă de automobile care utilizează jante cu dimensiuni cuprinse între 16” și 17” inch.

Cu ajutorul configuratoarelor de roti complete, jante si anvelope disponibile pe site puteti sa gasiti cu usurinta doar produsele care sunt 100% compatibile cu masina dumneavoastra. Doar completati datele cerute pe site cum ar fi, marca, model, motorizare si anul fabricatiei si veti primi doar ceea ce se potriveste cu masina selectata.

De asemenea puteti opta pentru serviciul de montaj disponibil la unul dintre partenerii janta.ro din toata tara. Selectati de pe site data si ora la care doriti sa faceti montajul iar de transporul produselor catre service ne ocupam noi. Acest serviciu este disponibil doar pentru plata online cu cardul.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x