Antena Căutare

(P) Perne auxiliare - pentru o suspensie mai durabilă a mașinii

Dacă vrei să optezi pentru câteva îmbunătățiri la mașina ta nu este neapărat necesar să te alegi cu costuri imense. Poți face acest lucru cu doar câteva sute de lei, iar rezultatul să fie cu adevărat mulțumitor.

imagine cu o masina albastra si niste suspensii
Descoperă tot ce trebuie să știi despre pernele auxiliare | perneauxiliare.ro

Acesta este și cazul pernelor de aer, care oferă câteva îmbunătățiri pentru autoturismul tău.

Comandă online perne auxiliare pentru o suspensie mai durabilă a mașinii!

Pernele auxiliare AirPower sunt exact ceea ce ai nevoie pentru mașina ta. Acestea sunt fabricate din compuși de cauciuc ce au o calitate superioară, fiind proiectate special pentru a absorbi șocurile. La drumurile denivelate nu va mai fi la fel de greu de condus, ci vei avea un confort mai sporit. În plus, mașina va fi de asemenea protejată. Montarea pernelor este una ușoară și nu sunt necesare costuri prea mari. Pentru câteva sute de lei vei putea aduce îmbunătățiri semnificative la suspensia mașinii.

În cazul în care vrei să beneficiezi de acestea, le poți comanda online. Ai la dispoziție diferite modele, pentru mai multe tipuri de mașini. Pe site-ul perneauxiliare.ro găsești suspensii pe aer Suzuki Swift, cât și alte modele. Ai posibilitatea de a căuta exact în funcție de marca și modelul mașinii tale toate pernele auxiliare disponibile.

Specificații tehnice pentru pernele auxiliare AirPower

Pernele AirPower au o rezistență crescută la ulei și combustibil, ceea ce le face potrivite pentru orice mașină. De asemenea, acestea sunt capabile să lucreze cu ușurință în aer, în contact cu soluții slabe de acizi, cu soluții alcaline, apă sau alte medii agresive. Aceste perne auxiliare au proprietăți fizice și mecanice ridicate, cât și o rezistență mare la comprimare, vibrații sau frecare.

În ceea ce privește presiunea de lucru, acestea rezistă de la 0.2 la 2.5 kgf/cm2, iar presiunea de rupere extremă este de la 5 kgf/cm2. Pernele auxiliare sunt confecționate pentru a rezista cu ușurință la căldură ridicată, chiar și până la 80 de grade Celsius. De cealaltă parte, acestea rezistă foarte bine și la îngheț, până la -50 de grade Celsius. Aceste capacități le face utilizabile în diverse medii climatice.

Pernele pneumatice AirPower se montează în interiorul arcurilor de suspensie din spate, iar instalarea este posibilă dacă amortizoarele sunt poziționate în afara cavității arcului. Montarea este foarte simplă și nu este nevoie de o ridicare sau de demontarea elementelor de suspensie. Pernele se pot introduce prin golul dintre bobinele cu arc, la mașinile racordate.

Avantaje ale montării pernelor AirPower

Confortul sporit la condus este unul dintre cele mai mari avantaje ale montării pernelor pneumatice. La drumurile neuniforme nu vei mai avea aceeași senzație, iar mașina va beneficia și ea de mai multă grijă. Aceste perne ridică nivelul mașinii față de sol, iar asamblarea și demontarea sunt operațiuni simple și rapide.

Un alt mare avantaj este faptul că mașina este mult mai echilibrată la încărcăturile masive. Aceasta își va menține echilibrul chiar și pe curbele înguste. De asemenea, stabilitatea este mult mai mare atunci când se conduce cu o remorcă.

De comandat o poți face din pagina PerneAuxiliare.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, Suceava

[email protected]

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x