Antena Căutare

Atenție, șoferi! Un fenomen periculos se întâmplă în perioada următoare

Pericol uriaș pentru șoferii români! Vremea rece și materialul antiderapant de pe străzi au dus la apariția unui fenomen periculos! Ce pățesc conducătorii auto?

Pericol uriaș pentru șoferii români! Vremea rece și materialul antiderapant de pe străzi au dus la apariția unui fenomen periculos! Ce pățesc conducătorii auto?

Şoferii spun că maşinile lor au de suferit iar cei care suportă pagubele, vor să dea administratorii de drumuri, în judecată.

Dintr-o groapă în alta circulă şoferii în această perioadă, după ce materialele antiderapante împrăştiate pe carosabil şi fenomenul de îngheţ- dezgheţ au dus la apariţia în asfalt a unor adevărate cratere.

În fiecare zi, zeci de şoferi din întreaga ţară se confruntă cu neplăceri. Uneori, pentru a evita gropile, conducătorii auto trebuie să circule aproape pe mijlocul drumului. O coliziune cu autoturismele ce vin din sens opus se poate produce oricând.

În aceste condiţii. singurul aliat al şoferilor în trafic rămân aplicaţiile mobile unde participanţii la trafic anunţă pericolele din asfalt. Iar avertismentele apar aproape pe întreaga hartă.

Asiguratorii se aşteaptă ca numărul daunelor plătite în urma acestor incidente să crească în această perioadă, ca în fiecare an. Banii pot fi recuperaţi ori de la societatea de asigurări, ori direct de la cei responsabili.

În cazul drumurilor naţionale sau dacă incidentele au loc pe autostradă, şoferii păgubiţi se pot îndrepta împotriva Companiei Naţionale de Drumuri.

Programul Rabla, schimbare uriașă! Ce obiecte pot aduce românii pentru a primi bani... TAXA AUTO 2019. Șoferii au primit vestea momentului! Ce anunță autoritățile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x