Antena Căutare

Peste 480 de permise de conducere, reţinute de poliţiştii rutieri în urma acţiunii Speed Marathon

Poliţiştii rutieri au reţinut peste 480 de permise de conducere, în cadrul operaţiunii Speed Marathon, care s-a desfăşurat miercuri, în toate statele Uniunii Europene.

Poliţiştii rutieri au reţinut peste 480 de permise de conducere, în cadrul operaţiunii Speed Marathon, care s-a desfăşurat miercuri, în toate statele Uniunii Europene.

În acţiunea Speed Marathon au fost angrenaţi peste 1.560 de poliţişti rutieri, care au acţionat în 737 de puncte, anunţă Poliţia Română.

Aceştia au controlat peste 13.000 de autovehicule şi au aplicat aproape 8.190 de sancţiuni contravenţionale.

De asemenea, 481 de permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce.

Astfel, pe DN 7, în localitatea Dragodana, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care circula cu viteza de 106 km/h şi cu o îmbibaţie alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la cea mai apropiată unitate sanitară pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de articolul 336 alineatul 1 Cod penal.

Totodată, pe DN 2, în afara localităţii Racoviţeni, judeţul Buzău, a fost depistat un autovehicul condus de o femeie în vârstă de 24 ani, ce avea viteza de 190 km/h.

În municipiul Bucureşti, pe Calea 13 Septembrie, poliţiştii Brigăzii Rutiere au depistat un bărbat ce conducea un autovehicul care avea o viteză de 139 km/h, pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 50 km/h.

În judeţul Hunedoara, localitatea Sântandrei, a fost depistat un autovehicul condus de o femeie de 44 de ani, ce avea o viteză cu 82 km/h mai mare decât limita legală admisă pe acel sector de drum.

Speed Marathon a avut loc în cadrul săptămânii T.I.S.P.O.L. Speed (1 - 7 aprilie).

Sursa: News.ro

În România se fură patru mașini în fiecare zi. Iată cum o poți proteja pe a ta... Atenție, șoferi! Circulația va fi oprită pe mai multe străzi din București, în weekend! Rutele ocolitoare recomandate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x