Antena Căutare

Peugeot: GTi rechargé?

In anii ‘80 exista o masina frantuzeasca care a devenit, mai apoi, o adevarata legenda. Peugeot 205 GTi cu al sau motor 1,9 fenomenal era cel mai iubit hothatch al vremurilor acelea. Chiar si Jeremy Clarkson a recunoscut ca a fost una dintre cele mai misto masini construite si daca va amintiti bine, tot el a spus ca, in afara de vin, branza si sex francezii nu sunt buni la nimic.



Acum a venit vremea pentru un nou model, 308 GTi. Acesta se va lansa in iunie si dupa cum iti dai seama acesta se va lupta direct cu Golf GTI ( model etalon pentru aceasta clasa).

Sub capota se regaseste acelasi motor 1,6 THP ,imprumutat de la BMW, dar care in acest caz produce 200cp. Pe hartie performantele nu tradeaza cine stie ce emotie, sunt necesare 7,7 pentru a atinge 100km/h la un consum decent de 6,9 lt. Au mai fost adaugate cateva accesorii pentru a parea mai sexy: un body kit nou si niste scaune sport.

Ramane de vazut daca Peugeot a creat un model ce va purta cu mandrie sigla GTi sau daca este doar un 308 cu operatii estetice si abonament la sala de forta.

sursa: topgear.ro

Un Maybach pentru latifundiarii egoisti... Noul Aston Martin, pe placul Orientului Mijlociu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x