Antena Căutare

Peugeot SxC, in lumina reflectoarelor

Nici Peugeot nu a rezistat tentatiei de a face publice poze de la sedinta foto cu al lor Shanghai cross Concept (SxC), care va fi lansat saptamana viitoare in China. Pai ce, daca nemtii au facut-o, francezii de ce sa se procrastineze, nu? Dar noi nu ne plangem. E foarte bine ca nu s-au putut abtine, pentru ca masina asta arata ca desprinsa din reclamele la ciocolata.



Din orice unghi ai privi-o, arata bine, bine, bine de tot. Formele astea lascive urmeaza in mod armonios linia de concepte pe care Peugeot a promovat-o la ultimele mari saloane auto, si pe care o regasesti si in design-ul noului 508, cu care am facut deja prim contact. Si chiar daca nu va arata CHIAR asa atunci cand se va lansa in serie, usile antagoniste vor fi prezente, in mod garantat.

Ca motorizare, francezii s-au gandit s-o animeze cu Hybrid4, sistemul cu care se tot lauda si care-si va face debutul pe modelul 3008, anul asta. Daca te intrebi ce-i ala... e un sistem de tractiune format dintr-un motor conventional (pe puntea fata) si unul electric (pe puntea spate) care, atunci cand lucreaza concomitent, iti pune la dispozitie putere pe toate cele patru roti. Unii spun ca e revolutionar.

Stai la curent cu noutatile din Marele Premiu al Chinei la F1!

Tot articolul, pe TopGear.ro!

FOTO! Bolizii Mistrale si Tornado, de la Gembballa... Test drive Mitsubishi i-MiEV, prima masina complet electrica adusa in Romania de un importator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x