Căutare Live

Piața auto din România a înregistrat vânzări mari în 2017! Românii aleg mașini noi sau second-hand?

Începutul anului 2017 a înregistrat vânzări surprinzătoare de mașini noi și second-hand. Iată ce mașini au ales să își cumpere românii după eliminarea Timbrului de Mediu:

Începutul anului 2017 a înregistrat vânzări surprinzătoare de mașini noi și second-hand. Iată ce mașini au ales să își cumpere românii după eliminarea Timbrului de Mediu:

Eliminarea timbrului de mediu începând cu 1 februarie 2017 a generat cozi mari la Registrul Auto Român (RAR) și la înmatriculări (DRPCIV). Este de așteptat ca situația să se mențină așa și în lunile martie și aprilie.

Vezi cele mai ieftine mașini scoase la vânzare pe CarZZ.ro, peste 85.000 de anunțuri cu autoturisme de vânzare la prețuri accesibile.

În luna ianuarie a anului 2017 au intrat în circulație 7.059 masini noi (+21%) si 7.708 mașini rulate din import (-53%). Această situație este o dovadă a eliminării timbrului de mediu de la 1 februarie.

Piața de reînmatriculări pentru mașinile care sunt deja înmatriculate în România a rămas stabilă în ianuarie: 17.353 unități (+7,6%).

Pe CarZZ.ro găsești peste 30.000 de anunțuri cu mașini second-hand scoase la vânzare din toate zonele țării.

Testul care face ravagii! Cei mai mulţi dintre adulţi greşesc răspunsul! Ce număr are locul de parcare ocupat?... Ce schimbări aduce Programul Rabla 2017?...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri