Antena Căutare

Piese auto pe care le poți comanda online pentru mașina ta

Mediul online a devenit un concurent serios pentru magazinele fizice de piese auto, tot mai mulți proprietari de mașini preferând să-și comande de pe internet accesoriile și piesele de care au nevoie.

Piese auto pe care le poți comanda online pentru mașina ta
Piese auto pe care le poți comanda online pentru mașina ta | pixabay.com

Administratorii site-urilor care comercializează piese auto spun că au fost nevoiți să își diversifice din ce în ce mai mult ofertele, pe baza cererii tot mai mari, astfel că în prezent nu se poate spune că există vreo piesă care să nu poată fi comandată online.

Am solicitat vânzătorilor mai multe amănunte despre stocurile lor, iar pe baza acestora vă prezentăm care sunt piesele pe care le puteți găsi cu ușurință în magazinele online.

Filtre din toate categoriile

Filtrele fac parte din categoria consumabilelor, care trebuie înlocuite periodic, acesta fiind și motivul pentru care se numără printre piesele comandate cel mai des online.

În această categorie sunt incluse filtrele de aer, cele pentru combustibil, filtrele de polen, filtrele de ulei și cele hidraulice, pentru cutiile de viteze automate.

Sisteme și accesorii de transmisie și distribuție

Și piesele din această categorie necesită înlocuire periodică, astfel că magazinele online nu duc lipsă de comenzi la acest capitol. Clienții pot achiziționa kit-urile complete de transmisie și de distribuție sau pot comanda doar anumite piese care trebuie înlocuite.

Este vorba de curele de transmisie, fulii de curea, sisteme roată liberă pentru alternator, roți întinzătoare sau seturi de role de distribuție.

Sisteme de frânare

Sistemul de frânare este esențial pentru siguranța deplasării, de aceea trebuie să funcționeze impecabil. Pentru aceasta este nevoie ca plăcuțele de frână să fie schimbate atunci când se uzează, la fel ca și discurile de frână.

Magazinele online de piese auto sunt bine aprovizionate și la acest capitol, oferta incluzând și senzori de uzură pentru plăcuțe, furtunuri de frână, rezervoare pentru lichidul de frână, supape și regulatoare ale forței de frânare.

Blocul motor

Motorul este cea mai complexă componentă a unui autovehicul, fapt pentru care are în componență o multitudine de piese, fiecare cu rolul său bine definit în angrenaj. Lesne de înțeles că oferta este extrem de variată, incluzând arbori cotiți, pistoane, băi de ulei, carburatoare, chiulase, garnituri și multe altele.

Caroserie

Piesele de caroserie necesită uneori înlocuirea, fie ca urmare a unor incidente în trafic fie din cauza ruginei sau a altor factori care fac ca respectivele elemente să nu mai poată fi reparate. În astfel de situații, proprietarii apelează la magazinele online, unde pot găsi orice au nevoie.

Este vorba de capote, portiere față și spate, haioane, oglinzi retrovizoare, bare față-spate, faruri, geamuri, embleme, grile de radiator și alte piese din aceeași gamă.

Climatizare și răcire

Pentru confortul șoferului și al pasagerilor, sistemul de climatizare al mașinii se numără printre elementele de bază, iar când ceva se defectează acest lucru se simte imediat la interior. De asemenea, și sistemul de răcire este vital pentru funcționarea motorului, împiedicând supraîncălzirea acestuia.

Pentru orice defecțiune, se găsesc cu ușurință piese de schimb, mulți dintre proprietari comandându-le online. Oferta magazinelor include termostate, senzori de temperatură, radiatoare, ventilatoare, compresoare de aer condiționat, unități de control și conducte.

Elemente de protecție

Proprietarii de mașini se arată extrem de preocupați și de îngrijirea și curățenia autovehiculului, astfel că elementele de protecție sunt la mare căutare. Vânzătorii spun că în topul căutărilor din ultima perioadă au fost covorașele pentru Passat B6, însă și alte produse din aceeași gamă se vând foarte bine, indiferent de modelul mașinii.

Este vorba de tăvițele de portbagaj, covorașele auto tip mochetă, protecții din inox pentru pragurile de la uși și portbagaj, huse pentru scaune și banchete, prelate, plase de portbagaj și o gamă foarte variată de odorizante și detergenți speciali pentru spălarea mașinii.

Ministerul Transporturilor a emis autorizaţia de construire pentru realizarea Variante Ocolitoare Timişoara Sud... Ferrari a anunțat că şi-a închis fabricile de la Maranello şi Modena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x