Antena Căutare

Piesele din dezmembrări si vânzările online

In acest articol vom dezbate un subiect  pe care noi il consideram foarte important avand in vedere interesul crescut al romanilor pentru piesele auto si mai precis cele provenite din dezmembrari si vanzarea online ( pe internet ) a acestor piese .In principiu este vorba despre doua subiecte: piesele auto din dezmembrari si vanzarile online dar fiind in stransa legatura  le vom aborda intr-un singur articol si speram ca sfaturile si informatiile expuse vor fi de real folos cititorilor, se vor informa corect si la randul lor daca vor considera informatia utila vor distribui acest articol.

In acest articol vom dezbate un subiect pe care noi il consideram foarte important avand in vedere interesul crescut al romanilor pentru piesele auto si mai precis cele provenite din dezmembrari si vanzarea online ( pe internet ) a acestor piese .In principiu este vorba despre doua subiecte: piesele auto din dezmembrari si vanzarile online dar fiind in stransa legatura le vom aborda intr-un singur articol si speram ca sfaturile si informatiile expuse vor fi de real folos cititorilor, se vor informa corect si la randul lor daca vor considera informatia utila vor distribui acest articol.

Ce sunt piesele din dezmembrari si de unde provin acestea?

Piesele din dezmembrari sunt piese auto second hand de origine ( originale ) care provin din dezmembrarea masinilor ce sunt aduse de catre parcurile de dezmembrari din tari din vestul Europei precum: Anglia, Spania, Olanda, Germania, Polonia etc. Parcurile de dezmembrari sunt societati comerciale, SRL -uri ce isi desfasoara activitatea legal pe teritoriul Romaniei si platesc taxe si impozite, ofera factura, garantie si posibilitatea de retur. Explicam aceste aspecte pentru ca este foarte importat pentru ca cel ce cumpara sa fie informat si pentru a evita asa zisele "tepe" date de anumiti indivizi rau intentionati .

Piesele din dezmembrari au un foarte mare avantaj si anume: pretul redus in comparatie cu piesele noi, pentru ca stim cu totii ca nu de fiecare data ne permitem repararea masinii cu piese auto noi iar cele aftermarket nu se potrivesc perfect. In Romania exsita parcuri de dezmembrari in fiecare judet care functioneaza legal deci cel mai bine este sa cumparati de la acestia daca doriti sa beneficiati de factura, nu vreti sa incurajati evaziunea si nu in ultimul rand va doriti ca masina dumneavsotra sa functioneze regulamentar.

Cum pot cumpara piese auto din dezmembrari online ( de pe net ) in siguranta si de unde pot face asta ?

Cu siguranta ai auzit si tu ca pe internet gasesti "orice" inclusiv piese auto provenite din dezmembrari. Acest lucru este perfect adevarat insa trebuie sa stii ca nu toate site-urile ( paginile) pe care le gasim sunt sigure, de incredere sau foarte bine structurate. Ne-am documentat si am aflat ca site-urile securizate au sus in link ( acolo unde scrie numele site-ului in browser ) forma https si sunt de culoare verde. Un site bine facut este usor de accesat si de folosit si poti gasi toate piesele de care ai nevoie foarte repede, este pe intelesul tuturor chiar si pentru cei mai in varsta continutul fiind unul bine structurat si succint.

De regula un site bun de unde poti cumpara piese auto din dezmembrari are un serch ( o cautare ) cu ajutorul careia poti identifica foarte usor piesa de care ai nevoie in maxim cateva secunde.

Pe piata din Romnaia sunt cateva site-uri de specialitate in domeniul vanzarii pieseleor din dezmembrari insa unul ne-a sarit in ochi ca fiind foarte usor de folosit si avand toate criteriile enumerate mai devreme Acest site de unde puteti cumpara cu incredere piese din dezmembrari se numeste dezmembrarisipieseauto.ro si este o platforma unde numai vanzatorii ce detin firma, pot justifica cu documente acest lucru si functioneaza legal pot sa-si expuna marfa spre vanzare. Cu alte cuvinte un site care nu incurajeaza in nicun fel ilegalitatea si ofera clientilor numai informatii reale si de calitate lucrand cu parcuri de dezmembrari autorizate.

Nu sfatuim pe nimeni sa cumpere de la cei care nu functioneaza legal pentru ca nu vor avea garantia unei piese de calitate. Pe site-ul mai sus mentionat puteti gasi piese pentru orice marca si model de la piese pentru marci luxoase precum : Audi, Mercedes, Lexus, BMW si pana la piese pentru masini mai putin pretentioase precum Dacia, Opel, Renault, Fiat etc, deci nu aveti de ce sa va faceti griji in plus daca nu aveti timp veti putea face o cerere de piesa care ajunge intsant la toate parcurile de dezmembrari prezente pe site iar acestia vor veni cu oferte si preturi pentru dumneavostra. Daca ai un parc de dezmembrari si functionezi legal te poti inscrie pe site si afla ca este singurul site din Romania unde adaugand anunturi esti remunerat cu credite gratis cu care iti poti promova anunturile dorite. In plus pentru a-ti usura munca pe site este pus la dispozitie un generator cu care iti poti aduga o masina cu un singur clik acesta "spargandu-se "in peste 250 de anunturi cu cele mai importante piese auto.

Prima veste bună pentru șoferii români din Italia, care nu-și mai pot folosi mașinile înmatriculate în România... Cod Rutier Italia. Cum îi afecteză pe români schimbările din Codul Rutier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x