Antena Căutare

Pirelli investeste masiv in Slatina. Ce planuri are Victor Ponta pentru taxa de prima inmatriculare

Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Slatina, ca taxa de prima inmatriculare, asa cum a existat ea din 2007, nu va mai exista niciodata. Se va introduce, in schimb, o taxa de mediu.

Aflat la Slatina, unde compania Pirelli a prezentat un plan de investitii destinate cresterii capacitatii de productie a fabricii de anvelope, premierul Ponta a precizat ca a fost creat un grup de lucru la nivelul patronatului si al reprezentantilor industriei, cu misiunea de a elabora impreuna cu Ministerului mediului noul act normativ al viitoarei taxe, conform normelor europene de reglementare din domeniu.

Compania Pirelli va investi in Romania 105 milioane euro in urmatorii cinci ani (2013 - 2017), potrivit planului de investitii anuntat marti, in timpul vizitei la Slatina a premierului Victor Ponta. Investitia companiei Pirelli, sprijinita de Guvernul roman cu 35 milioane euro, va spori capaitatea de productie a fabricii din Slatina, de la 10 milioane de anvelope la sfarsitul anului 2013 la 13 milioane anvelope in 2017.

Mai multe detalii, in Income Magazine

foto: Intact Images

ATENTIE, soferi! Unii comercianti vand produse contrafacute pentru masini... Gimnastelor le place MINI - Vezi cate incap intr-o masina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x