Antena Căutare

Pleci cu mașina la drum? Uite ce nu trebuie să îți lipsească din autoturism!

Atunci când pleci cu mașina la drum trebuie să te asiguri că este echipată corect. Iată ce este util să ai tot timpul în mașina ta:

Atunci când pleci cu mașina la drum trebuie să te asiguri că este echipată corect. Iată ce este util să ai tot timpul în mașina ta:

  • Încărcător pentru telefon

Cu un încărcător cu adaptor USB puteți încărca, practic, orice model de telefon. Pentru situațiile în care ai nevoie de ajutor, este bine să ai baterie la telefon pentru a contacta pe cineva în acest sens.

  • Lanternă

Dacă ai o problemă la mașină pe timpul nopții, o lanternă îți este de folos. Poți schimba o roată sau poți verifica situația de sub capotă.

Pe Lajumate.ro găsești peste 18.000 de accesorii pentru mașina ta la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

  • Ulei de motor

Producătorii auto spun că o mașină poate să consume până la un litru de ulei la fiecare 1.000 km. Asta înseamnă că nu trebuie să îți lipsească din portbagaj un recipient din uleiul recomandat de producătorul mașinii.

Vezi cele mai noi oferte care conțin consumabile pentru mașina ta, doar pe Lajumate.ro.

  • Vestă reflectorizantă

Este recomandat să porți o vestă reflectorizantă de câte ori ieși din mașină pe marginea unui drum, în timpul nopții. Este un element minor, dar care îți poate salva viața.

Schimbare URIAȘĂ. Toate mașinile din România trebuie să aibă așa ceva! De-acum viața șoferilor va fi un adevărat calvar!... Sigur nu știai asta despre jantele de aliaj!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x