Antena Căutare

Porsche Panamera, acum si diesel economicos

Nemtii au anuntat ca vor lansa pe piata, in luna august, o versiune diesel a coupe-ului in patru portiere, Panamera. Motorizarea folosita va fi un V6 TDI de 3.0 litri modificat, cu tehnologie common rail cu injectie directa si turbosuflante cu geometrie variabila. Puterea – transferata doar pe puntea spate – va fi de 250 CP, iar cuplul maxim de 550 Nm. Motorul va fi ajutat de transmisia Tiptronic S in opt trepte, iar sistemul start/stop nu va lipsi nici el.

Cu pneuri normale, consumul inregistrat este de 6,5 l/100km, iar daca optezi pentru pneurile cu rezistenta scazuta la rulare, vei mai econimisi cam o cana de motorina pentru fiecare suta de kilometri parcursa.

Asadar, cu un consum de 6,3 litri la suta, si cu un rezervor de 80 de litri, Panamera iti garanteaza o autonomie de aproximativ 1200 de kilometri.

Cu emisii care nu depasesc 172g/km CO2, o acceleratie 0-100 de 6,8 secunde, si o viteza maxima de 242 km/h, Panamera suna ca o oferta foarte buna, preturile pornind de la 80.000 de euro.

Sincer, nu prea ai ce sa-i reprosezi. Dar, totusi, baietii din Stuttgart au uitat ca numele sub care vand masini este Porsche. Si ca masina asta deja are 2 portiere in plus. Acum, o fac si diesel? Ne intrebam ce mai urmeaza: scaune flausate?

Sursa: Top Gear

Rezultate ADAC: BMW si MINI, in topul fiabilitatii... Audi pregateste un Q5 Cross Cabrio?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x