Antena Căutare

Praslea cel voinic: Ford Fiesta RS WRC

Dupa ce a adus la Salonul Auto de la Paris din 2010 prima versiune a lui Fiesta RS, Ford s-a hotarat sa il arunce definitv in lupta pe mezinul gamei. Prezentarea masinii de competitie a avut loc in cadrul Salonului Auto de la Birmingham, iar masina a fost dezvelita chiar de pilotul echipei, Mikko Hirvonen, iar singura diferenta fata de prima varianta este data de schema culorilor folosite la exterior. Daca Fiesta RS WRC din toamna era vopsita in albastru si gri, masina care va zburda pe superspeciale merge pe combinatia de albastru, rosu si verde.

Dezvoltat de divizia europeana a Ford, Fiesta RS WRC preia stacheta e la fratele mai mare, Focus, care arunca manusa dupa o cariera demna de invidiat, instinsa pe parcursul a nu mai putin de 11 ani.

Noul bolid va concura sub numele de echipa Ford Abu Dhabi World Rally Team si va folosi o variatiune pe tema propulsorului EcoBoost de 1,6 litri.

Debutul competitional al micului Ford va avea loc cu ocazia etapei suedeze a Campionatului Mondial de Raliuri, care se va desfasura intre 10 si 13 februarie, si va avea de infruntat o competitie lui MINI Countryman si Citroen DS3 WRC.

Sursa: Top Gear

DEKRA 2011: Vezi TOP-ul celor mai fiabile masini!... Romania, a 16-a piata auto europeana dupa inmatricularile din 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x